Alla lag kommer ombytta till matcherna. Finns det omklädningsrum på arenan får de användas en kort stund inför match om inget lag som övernattar på skola använder dem för att duscha.

Hotellag får byta om innan och efter matcherna på hotellet.

Skollag får använda omklädningsrummen för att duscha efter sin sista match för dagen om det finns på arenan, annars försöker ni samsas på skolan eller i Idrottshusets omklädningsrum.

Alléskolan/Konstgräset:

För boende på Alléskolan finns det fyra omklädningsrum i anslutning till konstgräsplanen som ni spelar på. De ska prioriteras för övernattande lag på skolan, är det ledigt kan lag använda de för samling innan match.

Mellringeskolan:

Boende på Mellringeskolan kan duscha mellan 19:45-21:30 på fredag, 08:00-14:00 och 17:15-18:45 på lördag samt 08:00-12:00 på söndag.

Rudbecksskolan:

Boende på Rudbecksskolan kan duscha mellan 08:00-18:45 på lördag och söndag. Viktigt att ingen är kvar efter 19:00 eftersom larmet går på då. Ej duschmöjligheter på fredag. Dusch på fredag görs på planerna i största möjliga mån. Omklädningsrum på lördag är 2-5, på söndag är det 2,3,9,10.

Sörbyskolan:

Boende på Sörbyskolan kan duscha mellan 18:30-21:30 på fredag, 08:00-10:45 och 13:45-19:45 på lördag. Ej duschmöjligheter på söndag.

Björkvallen:

På Björkvallen finns det fyra omklädningsrum som kan brukas. Ni som bor på hotell eller har eget boende i stan samt lokala lag ska avstå från att använda omklädningsrummen om skollag behöver använda de för att duscha.

Lillåvallen:

På Lillåvallen finns det tre omklädningsrum som kan brukas. Ni som bor på hotell eller har eget boende i stan samt lokala lag ska avstå från att använda omklädningsrummen om skollag behöver använda de för att duscha.

Lugnets IP:

På Lugnets IP finns det inga omklädningsrum på grund av renoveringsarbete. Toaletter finns att tillgå.

Pettersbergs IP:

På Pettersbergs IP finns det fyra omklädningsrum som kan brukas. Ni som bor på hotell eller har eget boende i stan samt lokala lag ska avstå från att använda omklädningsrummen om skollag behöver använda de för att duscha.

Sörbyvallen:

På Sörbyvallen finns det tre omklädningsrum som kan brukas. Ni som bor på hotell eller har eget boende i stan samt lokala lag ska avstå från att använda omklädningsrummen om skollag behöver använda de för att duscha.

Trängens IP:

På Trängens IP finns det minst tre omklädningsrum som kan brukas. Ni som bor på hotell eller har eget boende i stan samt lokala lag ska avstå från att använda omklädningsrummen om skollag behöver använda de för att duscha.