Alla lag kommer ombytta till matcherna. Finns det omklädningsrum på arenan får de användas en kort stund inför match om inget lag som övernattar på skola använder dem för att duscha.

Hotellag får byta om innan och efter matcherna på hotellet.

Skollag får använda omklädningsrummen för att duscha efter sin sista match för dagen om det finns på arenan, annars försöker ni samsas på skolan eller i Idrottshusets omklädningsrum.

Adolfsbergsskolan:

Boende på Adolfsbergsskolan kan duscha mellan 20:30-21:30 på fredag, 08:00-10:00 och 17:30-21:00 på lördag samt 08:00-13:00 på söndag.

 Lillån skola:

Boende på Lillån skola kan duscha mellan 21:00-22:30 på fredag och 07:00-09:00 samt 19:30-22:30 på lördag. På söndag går det att duscha 07:00-08:00.

Rudbecksskolan:

Boende på Rudbecksskolan kan duscha i Idrottshuset, Eyragatan 1, mellan 19:00-20:45 på fredag. På lördag går det att duscha 19:00-20:45 och på söndag 12:00-19:00. Viktigt att ingen är kvar efter respektive utsatt sluttid då larmet går på efter det. Observera att det finns ett begränsat antal omklädningsrum i Idrottshuset.

Björkvallen:

På Björkvallen finns det fyra omklädningsrum som kan brukas. Ni som bor på hotell eller har eget boende i stan samt lokala lag ska avstå från att använda omklädningsrummen om skollag behöver använda de för att duscha.

Ekäng IP:

På Ekäng IP finns det fyra omklädningsrum som kan brukas. Ni som bor på hotell eller har eget boende i stan samt lokala lag ska avstå från att använda omklädningsrummen om skollag behöver använda de för att duscha.

Lillåvallen:

På Lillåvallen finns det tre omklädningsrum som kan brukas. Ni som bor på hotell eller har eget boende i stan samt lokala lag ska avstå från att använda omklädningsrummen om skollag behöver använda de för att duscha.

Lugnets IP:

På Lugnets IP finns det två omklädningsrum som kan brukas. Ni som bor på hotell eller har eget boende i stan samt lokala lag ska avstå från att använda omklädningsrummen om skollag behöver använda de för att duscha.

Mellringe IP:

På Mellringe finns det omklädningsrum som kan brukas, ej klart hur många. Ni som bor på hotell eller har eget boende i stan samt lokala lag ska avstå från att använda omklädningsrummen om skollag behöver använda de för att duscha.

Pettersbergs IP:

På Pettersbergs IP finns det tre omklädningsrum som kan brukas. Ni som bor på hotell eller har eget boende i stan samt lokala lag ska avstå från att använda omklädningsrummen om skollag behöver använda de för att duscha.

Sörbyvallen:

På Sörbyvallen finns det tre omklädningsrum som kan brukas. Ni som bor på hotell eller har eget boende i stan samt lokala lag ska avstå från att använda omklädningsrummen om skollag behöver använda de för att duscha.

Trängens IP:

På Trängens IP finns det minst tre omklädningsrum som kan brukas. Ni som bor på hotell eller har eget boende i stan samt lokala lag ska avstå från att använda omklädningsrummen om skollag behöver använda de för att duscha.