Förutom att spela Select Cup kan du exempelvis göra ett besök på JumpYard, Sörbybacken eller Gustavsvik!

JumpYard finns på Aspholmen i Örebro.  I trampolinparken kan du hoppa från trampolin till trampolin, spela en dodgeball match med laget, utmana höjdskräcken på den nya klättringsformen Clip ‘N Climb och se din lagkamrat susa förbi över ditt huvud i vår fartfyllda SkyRider högt upp i luften! Alla deltagare i Select Cup har erbjudandet där det ingår 1 timmes hopptid samt JumpSocks (greppstrumpor) för enbart 100 kronor! Ordinarie pris är 208 kronor.
Bokning: Maila till  orebro@jumpyard.se  eller ring på 019-5542144. Gäller enbart 7-8 och 13-15 oktober.

Gustavsvik - det stora äventyrsbadet Lost City med sex stora vattenrutschkanor. Testa till exempel Hurricane eller Vildfors som rusar ner mot den största bassängen med vågmaskin. Kom gärna även tillbaka på höstlovet då Gustavsvik kommer att spöka ut badet och har extra aktiviteter för barnen!

Sörbybacken erbjuder höghöjdsbana, zipline, paintball, fotbollsgolf, mångkamp och hinderbana mm, men det går precis lika bra att njuta av den fina naturen när ni går på promenad uppför den populära Sörbytrappan.   Fotbollsgolfen kostar 49kr/person eller så tar du med en egen boll och får spela helt gratis under Select Cup!  

MAX finns på fyra olika platser i Örebro och har öppet länge. MAX finns i Behrn Arena ( i närheten av Idrottshuset), Lillån, Marieberg och Eurostop. Passa gärna på att ladda ner  appen.