Inledning

Nedan finns information kring olika delar av Select Cup. Vi hoppas att samtliga ledare som följer med på cupen har läst igenom denna och har god kännedom kring informationen. Vi vill med denna inledning också välkomna er till Select Cup 2024.

Helgen den 5-6 oktober

Första helgen arrangerar vi Select Cup för flickor och pojkar födda 2017-2014.

Flickor och pojkar födda 2017-2016 spelar 5-mot-5 på lördag 5 oktober, resultatlöst. Ungefärliga speltider är 08.30-18:00 där vi försöker dela upp så att de som börjar tidigast också slutar tidigast.

Flickor och pojkar födda 2015-2014 spelar 7-mot-7 på söndag 6 oktober, resultatlöst. Ungefärliga speltider är 08.30-18.00 där vi försöker dela upp så att de som börjar tidigast också slutar tidigast.

Sista anmälningsdag är 8 september.

Helgen den 18-20 oktober

Andra helgen arrangerar vi Select Cup för flickor och pojkar födda 2013-2010.

Flickor och pojkar födda 2013 spelar 7 mot 7 den 19-20 oktober, resultatlöst.

Flickor och pojkar födda 2012 spelar 9 mot 9 den 18-20 oktober, resultatlöst.

Flickor och pojkar födda 2011 spelar 9 mot 9 den 18-20 oktober, tävlingsklass.

Flickor och pojkar födda 2010 spelar 11 mot 11 den 18-20 oktober, tävlingsklass.

Matcherna kommer spelas på följande planer:
Björkvallen, Latorp 318
Ekäng IP, Landbotorpsallén 58
Karlslund Arena,  Grindgatan 1, 703 45 Örebro
Kumla IP,  Kumla-frasses gata 692 33, 692 33 Kumla
Lillåvallen, Kyrkvägen 2A
Lugnets IP, Hagalundsvägen 11
Mellringe IP,  Harriet Löwenhjelms väg 7, 703 53 Örebro
Pettersbergs IP, Ringstorpsvägen 18
Sörbyvallen, Kumminvägen 15
Trängen IP, Karlsgatan 62

På fredagen spelas matcher mellan 17-22.
På lördagen spelas matcher mellan 8-21.
På söndagen spelas matcher mellan 8-18.

Sista anmälningsdag är 15 september.

Matchgaranti

Lag i klasserna F/P 2017-2016 är garanterade fyra matcher på 5 mot 5, resultatlöst.
Lag i klasserna F/P 2015-2014 är garanterade fyra matcher på 7 mot 7, resultatlöst.

Lag i klasserna F/P 2013 är garanterade fem matcher på 7 mot 7, resultatlöst.
Lag i klasserna F/P 2012 är garanterade fem matcher på 9 mot 9, resultatlöst.

Lag i klasserna F/P 2011 är garanterade fyra matcher på 9 mot 9, tävlingsklass.
Lag i klasserna F/P 2010 är garanterade fyra matcher på 11 mot 11, tävlingsklass.

Tröjfärg

Vid lika tröjfärg byter bortalag ställ. En lista över tröjfärger kommer finnas bifogat under fliken Dokument på vår hemsida.

Inför och efter match

Laguppställning ska registreras på Cup Manager på er lagsida. Vi sanktionerade cuper är det viktigt att det finns en laguppställning till respektive lag för att försäkran och sanktion ska gälla. OBS! Det gäller även resultatlösa klasser. Ta med egna uppvärmningsbollar, arrangören ansvarar för matchbollar. Ta med er sjukvårdsväska.

Omklädningsrum och ombyte

Det finns begränsade möjligheter till omklädningsrum på spelarenorna, däremot finns det tillgång till omklädningsrum på alla skolor förutom Rudbecksskolan. För boende på Rudbecksskolan kommer vi försöka ha Idrottshusets omklädningsrum öppna, det är cirka 5 minuter gång mellan Rudbecksskolan och Idrottshuset.

Omklädningsrummen får delas av samtliga lag där varje lag ansvarar för att grovstäda efter sig. Funktionärer på respektive spelarena ska med jämna mellanrum städa av omklädningsrummen. Vi rekommenderar er att inte lämna kvar några saker i omklädningsrummen. Cuparrangören tar ej ansvar för kvarglömda eller borttappade föremål.

Priser

Priser delas ut efter avslutad final i tävlingsklasser. För lag i resultatlösa klasser delas medalj ut till alla spelare efter sista matchen.

Resultatservice

Samtliga resultat hittar ni på vår hemsida, https://selectcup.cups.nu/.

Ändringar i spelschema

Sena ändringar kan göras i spelschemat fram till fredag veckan innan cupstart. Se därför till att hålla er uppdaterade med den senaste informationen på vår hemsida. Vi reserverar oss för sena avhopp, i det fall att ett lag tvingas hoppa av med mindre än en vecka till cupstart kan vi inte garantera matchgarantin. Blir majoriteten av laget sjuka ska ni inte komma på cupen.

Parkering

Select Cups organisation tar inte ansvar för felaktigt parkerade bilar. Gängse parkeringsregler gäller även under cupen. Var vänliga beakta detta. Vidarebefordra gärna denna information till föräldrar och andra anhöriga som kommer för att titta på cupen.

Värdesaker

På förekommen anledning vill vi vädja till er att inte förvara värdesaker, kläder med mera på platser ni inte har uppsikt över. Tävlingsarrangören ansvarar ej för borttappade/förlorade saker.

Försäljning

Vi kommer att erbjuda kiosker på alla anläggningar. På Ekäng IP kommer det också finnas möjlighet att köpa cup-hoodies i samarbete med Select och Enenda.

Allergier

P.g.a. att det finns deltagare med extrem nötallergi så råder det totalt förbud mot nötter, jordnötter och mandel på boendeskolan samt spelarenan.

Drogfritt ansvar

Tävlingsarrangören förutsätter att samtliga inblandade i Select Cup agerar drogfritt! Rökning är inte tillåten i skolan eller vid arenorna. Särskilt ansvar som goda förebilder läggs på ledarna.

Felskrivningar/tryckfel/ändringar

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, tryckfel eller ändringar i våra publikationer (såsom turneringsinformation, spelprogram, hemsida med mera).

Force Majeure

Nedanstående Force Majeure-klausul gäller vid oförutsedda händelser som förhindrar genomförande av arrangemang och som arrangören inte kunnat förhindra.

Select Cup är inte återbetalningsansvarig, och är inte heller ansvarig för ekonomisk förlust eller skada, som kan uppstå på grund av händelser som ligger utanför Select Cups kontroll, exempelvis krigsliknande händelse, eldsvåda, översvämning, avbrott i allmänna kommunikationer, myndighetsåtgärd, strejk, eller andra force majeure-händelser.