BOENDE

Lag som väljer att övernatta via skolboende kommer att bo i en-två skolsalar beroende på hur många övernattande som varje lag kommer med.

Endast de spelare och ledare med ackreditering kommer att bli insläppta av våra skolchefer som kommer vara i skolorna.

MAT

Till helgen 1-2/10 kommer vi sälja hamburgare, korv med bröd och vegetariska baguetter på Ekäng IP, på Sörbyvallen kommer det finnas hamburgare och korv med bröd. På Lugnets IP säljer vi korv med bröd.

Till helgen 14-16/10 kommer lagen som väljer att övernatta på skola eller hotell att äntligen kunna få njuta av vår mycket populära buffé på utvalda skolor om det är möjligt, alternativt serverar vi matlådor till alla deltagare.

MATCH

Uppvärmning får antingen göras utanför anläggningarna eller på planen ca 5 minuter innan matchstart.

Sidbyte i matcher ska inte förekomma.

Lagen ska inte tacka av varandra efter matchen, istället ska de så snabbt som möjligt lämna planen.

I så stor utsträckning som möjligt kommer åldersklasser att spela isolerat på olika anläggningar.

Publik är välkommen på matcherna förutsatt att de då rådande restriktioner följs..

FUNKTIONÄRER

Alla som jobbar med samhällsviktiga jobb uppmanas att inte jobba på cupen i enlighet med FHM:s riktlinjer.

VID SJUKDOMSSYMPTOM

Om deltagare uppvisar sjukdomssymptom innan turneringen ska deltagaren inte följa med till turneringen. Pengarna betalas för den enskilde deltagaren. Om en deltagare får sjukdomssymptom under turneringen betalas inte pengarna tillbaka för den deltagaren.

Det kommer finnas grupprum som endast ska användas vid enstaka sjukdomssymptom. Den som uppvisar sjukdomssymptom ska så snart som möjligt lämna turneringen, tills dess att det är möjligt att deltagaren kan lämna turneringen kommer den att isoleras i grupprum som finns i skolor.

Om majoriteten av ett lag insjuknar kommer de att isoleras från övriga lag i en skola.

Ledarna i respektive lag ansvarar för att varje spelare fyller i ett självskattningsformulär inför avresa till cupen.

HANTERING AV COVID-19 ELLER LIKARTAD PANDEMI

Vi för kontinuerligt dialog med Örebro kommun, SvFF och Örebro Läns Fotbollsförbund gällande förutsättningarna för cupen. Vi följer alltid de regler som ställs på genomförande av cupen. För närvarande jobbar vi utefter att spela utan publik, men med ett antal ackrediterade medföljare för att klara transporter till, under och från cupen. Vi kommer också att ha längre paus mellan matcher för att slippa onödiga möten.

Om cupen ställs in pga Covid-19 eller likartade pandemiorsaker får lagen full återbetalning av samtliga avgifter.

Viktigt att tänka på är att vi följer de råd och regler som FHM ger. Därför kan begränsningar i hur många lag vi kan hantera och hur många övernattande på cupen vi kan ha ändras under anmälningstidens gång. Ni kan säkra er plats i cupen genom att betala anmälningsavgiften. Datum för inbetalning av anmälningsavgift avgör turordning om antalet lag kommer begränsas.