MATSEDEL: 

Frukost: Hård och mjukt bröd, smör, mjölk, ost, kalkon, gröt och kanel, yoghurt, flingor, müssli

Middag fredag: Korvstroganoff med ris, salladsbuffé

Lunch lördag: Köttfärssås och spaghetti, salladsbuffé

Middag lördag: Kycklinggryta med ris, salladsbuffé

Lunch söndag: Pasta och köttbullar, ketchup, salladsbuffé

TIDER FÖR MAT:

Fredag middag: 18.30 -21.30
Lördag Frukost: 06.30-09.00
Lördag Lunch: 10.45-14.00
Lördag Middag: 17.00-21.00
Söndag Frukost: 06.30-09.00
Söndag Lunch: 10.45-14.00

SPECIALKOST

Örebro cupen serverar alltid fläskfri mat, däremot måste specialkost såsom laktos, gluten eller andra allergier registreras